Izaberite stranicu

И ове године Шабачка гимназија уписује два одељења за таленте: филолошки смер одељење живи језици – енглески језик  и одељење за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику. Ученици се пријављују ONLINE а све информације заинтересовани могу пронаћи и на сајту школе и на ФБ страници Шабачке гимназије.

Детаљније упутство:

Ученици који су се пријавили за полагање пријемних испита за упис у специјализована одељења ФИЛОЛОШКОГ и ИТ смера ће се ПОНОВО пријављивати слањем мејла Шабачкој гимназији (на адресу: sabackagimnazia@ptt.rs ) са попуњеним електронским обрасцем пријаве и у тексту мејла наведеним генеричким бројем који су добили при првом онлајн пријављивању почетком априла месеца.

Образац пријаве се налази на сајту министарства ( Пријава за полагање пријемног испита , на следећем линку http://www.mpn.gov.rs/…/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPI… ).

– Попуњена пријава (документ у Ворд-у) се додаје као прилог (атачмент) уз мејл

У обрасцу пријаве се наводи шифра коју је ученик добио у својој основној школи и која је уписана у његову књижицу. Ове шифре ће ученици доставити накнадно када их буду добили у матичној основној школи.(Уколико ученик има шифру, нека је упише у пријаву)

Као наслов поруке навести име,презиме ученика и смер за који полаже специјализовани пријемни испит. Пример:Петар Петровић, ИТ смер

Школа потврђује пријем Пријаве за полагање пријемног испита тако што потврди пријем мејла (одговор мејлом).

Ученици који нису успели да изврше онлајн пријаву или се нису уопште пријавили (немају генерички број), могу да се пријаве попуњавањем и штампањем обрасца исте пријаве (са наведеног линка), који лично предају у Шабачкој гимназији у четвртак, 21.05.2020.год. од 9h до 13h, уз обавезну телефонску најаву претходног дана
(од 10h до 12h ради добијања термина за предају )

Оверен примерак пријаве је доказ да је извршено пријављивање.

Пријављивање за полагање пријемних испита (слањем мејла или директно) обавља се од 18. до 21. маја 2020. године. Средња школа обезбеђује да се у периоду од 8 часова до 20 часова, на мејл адресу која је наведена и потврђена од стране школе, потврђује пријем пријаве

Коначан распоред учионица где ће се обавити пријемни испит биће објављен након извршених пријава и сагледавања просторних капацитета школе који обезбеђују епидемиолошку безбедност кандидата.