Народна традиција

Одељење 2-4 је организовало радионицу на тему ткања ћилима.

Шта мислите ко је вреднији?

ДАН ШКОЛЕ

Ове године, Дан школе, Стојановци су прославили уз песму и игру. Програм је изведен под називом ,,Стојановизија''. Тема приредбе и изложбе у холу школе била је управо музика и све што она нама пружа. Ученици и наставнице су се потрудили да својим програмом развеселе многобројну публику- своје другаре, родитеље и уважене госте из других школа. Прослава је настављена у сали црквеног дома уз прикладну закуску за коју су се постарале наше вредне колегинице.

 

 

Стони тенис

Окружни такмичење у стоном тенису - треће место у појединачној и у екипној категорији.

 

ДЕЧЈА НЕДЕЉА

Протекла недеља била је у нашој школи у знаку спорта, игре, плеса, дружења и шарених маски.
Мали Стојановци такмичили су се на спортским теренима у фудбалу, ,,Између две ватре'', трчању и гимнастици. Весело и узбудљиво било је у матичној школи, на Летњиковцу, Поцерском Причиновићу и у Врањској. Посебни дани били су намењени посетама предшколаца и деце из дневног боравка. Петак је и овог пута био у знаку веселих и узбудљивих маски наших малих ђака. После дефилеа свих одељења деца су изводила своје припремљене тачке, певали су и глумили на задовољство маскиране публике.
Ова дечја недеља памтиће се до следеће године.

 

 

 

 

 

ДОДЕЛА КОВАНИЦА

Додела сребрних кованица за Ђака генерације 2016/17. године за основне и средње школе 4.10.2017. Уб.

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА

Европски дан језика, 26. септембар, и ове године обележен је у Шапцу на посебно леп и хуман начин, манифестацијом под називом „Оптимизам крепи организам“.  У организацији Културног центра Шабац, у суботу 23.септембра, у пешачкој зони, ученици и наставници шабачких основних и средњих школа „продавали“ су дечје рукотворине са порукама оптимизма на разним језицима, а сав сакупљен новац  дат је у  добротворне сврхе удружењу родитеља деце оболеле од малигних болести „Звончица“, при Институту за здравствену заштиту мајке и детета Србије. Наша школа се , као и претходних година, радо одазвала позиву. Штанд који су опремили наши ученици и наставници био је леп и веома посећен.

 

Чивијашки карневал

Од 14. до 16.септембра одржан је Чивијашки карневал. И ове године Стојанову школу представљале су Барбике, наше ученице које су се припремале уз велику помоћ наставница Славке Јаковљевић и Мирјане Гајић. Њихов наступ био је награђен великим аплаузом публике, исто као и претходних година.

Дечји карневал

Дечја карневалска група наше школе учествовала је поново на Дечјем чивијашком карневалу. Имали су успешан наступ захваљујући припремама и великој помоћи учитељице Љубице Павловић.